24 Ocak 2012 Salı

Hayaller...


Kendimi tanıtırken de belirtmiştim oldukça hayalperest bir insanım.Bu hayallerimin çoğunu şu ana kadar kimseyle paylaşmadım.Kimsenin bana inanmayacağını düşündüğüm için belki de ... Aslında kimin ne dediğinin ya da size inanıp inanmadığının bir önemi yok. Siz hayallerinizi gerçekleştireceğinize inanıyorsanız hiçbir şeyin önemi yok ve hiçbir engel sizi yıldıramaz.Tabi öncelikle bu hayallerin gerçekleşeceğine kesin gözüyle bakmalısınız.O konu hakkında beyninizde zerre kadar bir endişe olmamalı.Aksi takdirde hayallerinizi gerçekleştiremezsiniz , hani denir ya ' Hayal Kırıklığı ' ... Benim de yakın zamana kadar hayallerimle ilgili şüphelerim vardı.
Ta ki İngilizce öğretmenimle konuşana kadar.. O , bana size anlattıklarımın aynısını anlatmıştı ve ben bu konuşmadan etkilenmiş olmalıyım ki bana söylenenlerin hiçbirini unutmadım.Evet, benim hayat felsefem buydu belki de ' İnanmak ' .. Gerçekten inanırsak başaramayacağımız iş yok..Aslında bu konu hakkında yazılacak çok şey var ama okurken sıkılmamanızı istiyorum bundan dolayı kısa tuttum yazımı..
Görüşmek üzere ! :)

2 yorum:

  1. Zaten bizim hayallerimizle dalga geçip başaramayacağımızı söyleyen insanların çoğu kendi ümitsizlikleriyle birleştirdikleri hayal kırıklarının acısını başkalarının düşlerinden çıkarmaya çalışan insanlardır.Böyle insanları da ancak "inanmak" adı verdiğimiz duygu ile yenebiliriz..

    YanıtlaSil